Timsko doživetje najlepših sotesk v Sloveniji

Kanjoning ali soteskanje je edinstvena oblika gibanja skozi ozke in precej globoke soteske, polne naravnih tolmunov. Je tudi drsenje po naravnih toboganih in izkušnja gibanja skozi pokončne stene. Gre za varno aktivnost v odmaknjenem naravnem okolju in doživetje, ki je primerno za vsakogar. Najboljši občutki pri kanjoningu so takrat, ko je zunaj vroč poleten dan, v soteski pa je ravno pravšnja količina vode. Ta dinamična aktivnost v naravi je zaradi “adrenalinskih” vložkov, številnih manevrov in posebne osredotočenosti na komunikacijo primerna za razvoj moštvenih kvalitet.  

Slovenija je raj za varno raziskovanje kanjonov. Soteskanje sodi med najpopularnejše poletne vodne aktivnosti. Tudi zaradi raznolike narave v kanjonih, večjih ali manjših slapov ter globokih tolmunov polnih čiste vode. Vsak, ki ima v sebi vsaj delček raziskovalca, ljubitelja narave in je navdušen avanturist, bo v soteskanju našel prav posebno vrsto užitka.

Team building Canyoning izvajamo  v čudovitem kanjonu FRATARICA, ki sodi med najlepše v Sloveniji. V Fratarici vas bodo pričakali številni tolmuni in spust po vrvi preko 55 metrov visokega slapu Parabola. V bližini Bovca ekskluzivno izvajamo soteskanje ali rečni timski trekking v reki UČJA, ki sodi med edinstven in razgiban pritok Soče. V Bohinju pa lahko doživite moštveno soteskanje v kanjonu JEREKA ali nekoliko bolj “divji” GRMEČICI. Za vaše moštvo ponujamo štiri izredna kanjoning doživetja, najlepše kar premore naša narava. Pustite se prepričati, stopite iz cone udobja in doživeli boste nekaj povsem novega in koristnega za TIM.

#

Lokacija in datum

Team Building canyoning izvajamo vsak dan OD MAJA DO OKTOBRA. Ponujamo timsko doživetja v štirih različnih soteskah; Kanjonig v Bohinju (Jereka ali Grmečica); kanjoning v soteski Fratarica pri Logu v Mangartu; in soteskanje – vodni trekking v reki Učji pri Bovcu.

#

Potrebna oprema

Udeležencem svetujemo, da pridejo na aktivnost v športni opremi za naravno okolje. Na kanjoning aktivnosti je potrebno imeti brisačo in kopalke. Priporočljiva je tudi aktivno spodnje-športno perilo (zgornji del). Vsa ostala oprema je zagotavljena: neopren, neoprenske nogavice, čevlji za soteskanje, plezalna čelada, plezalni pas … Vodniki na turi poskrbijo, da vsak udeleženec prejme ustrezno opremo za varno aktivnost.

#

Cena:

Cena za kanjoning v BOHINJU – od 65,00€. Cena za kanjoning v FRATARICi – od 95,00€. Cena za kanjoning – rečni trekking v reki Učji – od 85,00€ (cena timskega soteskanja je odvisna od velikosti skupine).

Cena vključuje: organizacijo in vodenje kanjoninga, celoten set kanjoning opreme (čelada, plezalni pas, neopren, neoprenske nogavice in čevlje), ustekleničena voda na začetku aktivnosti, fotografije s strani vodnikov, plačilo ddv.

Ob kanjoningu lahko organiziramo tudi uvodni-dopoldanski brunch, kosilo, prevoz na loakcijo in ostale poslovne aktivnosti, ki so del celodnevnega druženja skupine.

Zakaj Team Building soteskanje z nami?

 • Strokovno vodenje kanjoninga, organizacija ture in varnost na turi.
 • Strokovno vodena kanjoning avanture s strani licenciranih vodnikov (vsi vodniki imajo licence in opravljen izpit za reševalca iz divje vode II).
 • Zagotavljamo največ doživetja na avanturi.
 • Zagotavljamo, da so udeleženci na turi aktivni, da prevzemajo določeno komunikacijo, da sodelujejo pri moštvenih nalogah, da sodelujejo za skupni cilj.
 • Razvoj splošnega pozitivnega vzdušja v ekipi. Močna tematska izkušnja – novo izkustvo!
 • Močna lokalna izkušnja in možnost lokalne kulinarike (soteske ležijo na posebnih lokacijah).
 • Uporabljamo le novo, kvalitetno in varno kanjoning opremo.
 • Zagotavljamo prijaznost in strokovnost vodnikov, dobro družbo, gostoljubje, največ za ceno …
 • 24 let izkušenj pri izvajanju outdoor aktivnosti
 • Smo eno prvih podjetij v Sloveniji, ki smo pričelio z izvajanjem soteskanja.
 • Dosedaj se je udeležilo timskega soteskanja 70 skupin podjetij iz Slovenije in tujine. 

Kdo smo?

Smo podjetje Lajf d.o.o. z 24 let-nimi izkušnjami delovanja v “outdoor” turizmu in organizaciji razližnih športnih dogodkov ter prireditev. Športne dogodke in aktivnosti izvajamo pod reg. znamkami Life Adventures in Outbase. Smo skupina strokovno usposobljenih inštruktorjev, vodnikov soteskanja in snovalcev – organizatorjev outdoor dogodkov ter usposabljanj. Smo aktivni raziskovalci kanjonov po Slovenji. Smo eno prvih podjetij pri nas v Sloveniji, ki smo pričeli izvajat kanjoning aktivnost za stranke (leta 1999). Naše izkušnje temeljijo na bogatih aktivnostih v naravnem okolju, pri kaljenju na kanjoning turah, raziskovanju narave in ustreznem odnosu do naravnega okolja. 

Reference

Porsche Slovenija, Atlantic Group, British Embassy Ljubljana, Novo Nordisk, Generali Zavarovalnica, Ceneje.si, Mimovrste d.o.o., Mylan, Johnson&Johnson, Triglav d.d., Lumar Hiše, LTH, Datalab, Ernest&Young, Studio Moderna, Servier Pharma, Orbico, Knauf Insulation, Šelih&Partnerji, Heiniken, Plastika Skaza, Studio Moderna, Knauf Insulation,  …

Dodatne informacije

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi na elektronsko pošto info@outbase.eu ali po telefonu 040 50 88 53 in 04 201 48 75
Vabljeni na timsko kanjoning avanturo!

Pokličite ali pošljite povpraševanje za vaše moštvo.