TREK, SPECIALIZED, VAUDE, ORTLIEB ...

NAJEM KOLES IN KOLESARSKE OPREME

V najem nudimo širok izbor koles, kolesarske torbe in ostalo kolesarsko opremo. Kolesa in ostala oprema je kvalitetna, redno pregledana in vzdrževana.

MTB E-kolo

Za najem ponujamo Trek Powerfly 5 gorska električna kolesa. Trek Powerfly električna kolesa so opremljena z najnovejšim Bosch pogonom. Vsa kolesa so opremljena z nosilcem za kolo (nogica) in nosilcem za bidon. Za večdnevni najem stranka prejme tudi adappter za polnjenje baterije (možno tudi za 1-dnevni najem). Ob najemu kolesa uporabnik prejme v najem tudi kolesarsko čelado Bontrager.

Cena:

1 dan: 45€; 2 dneva – 40€/kolo/dan; 3 dni in več – 35€/kolo/dan

***

Gravel kolesa

Za navdušence gravel kolesarjenja oz. makadamkanja ponujamo Trek Checkpoint AL3Trek Checkpoint ALR 4 in Trek Checkpoint ALR 5 kolesa. Na željo stranke prilagodimo stopalke na kolesarske čevlje ali kolesa opremimo za “bikepacking” kolesarsko popotovanje (dodamo Ortieb ali Bontrager torbe). Ob najemu kolesa uporabnik prejme v najem tudi kolesarsko čelado Bontrager.

Cena:

1 dan – 40€/dan, 2 dneva – 35€/dan, 5 in več dni – 30€/dan

***

Gorska kolesa (MTB)

V najem ponujamo kvalitetna Trek Marlin 4, Trek Marlin 6 in Trek Marlin 7 gorska kolesa s sprednjim vzmetenjem. Vsa kolesa so opremljena s stojalom za kolo (nogica) in nosilcem za bidon. Ob najemu kolesa uporabnik prejme v najem tudi kolesarsko čelado Bontrager.

Cena:

1 dan: 18€ /kolo; 2 dneva: 15€ /kolo/dan; 3 dni ali več: 10€ /kolo/dan.

***

Potovalna kolesa

V najem dajemo potovalna – trekking kolesa Trek DS 2.0 in Trek DS 3.0. Kolesa so trpežna in primerna tako za kolesarjenje po asfaltu, kot tudi na drobnem makadamu. Vsa kolesa so opremljena z nosilcem (prtljažnik) za potovalne torbe, stojalom za kolo in nosilcem za bidon. K najemu kolesa lahko dodamo kvalitetne potovalne torbe Vaude in Ortlieb. Potovalne torbe se pripnejo na prtljažnik in spredaj na krmilo kolesa. Ob najemu kolesa uporabnik prejme kolesarsko čelado Bontrager.

Cena:
1/1 dan – 28€ /kolo; 2 dneva – 23€ /kolo/dan; 3 dni in več – 18€/kolo/dan

***

Potovalna e-kolesa

V najem ponujamo odlična potovalna električna kolesa Specialized Turbo Vado 3.0.Specialized Turbo Como 3.0. Vsa potovalna e-kolesa so opremljena s prtljažnikom za potovalne torbe (do max 20kg), z nosilcem za bidon in nosilcem za kolo (nogica). K najemu kolesa lahko dodamo tudi kvalitetne potovalne torbe Vaude in Ortlieb. Za večdnevni najem stranka prejme tudi adapter za polnjenje baterije (možno tudi za 1-dnevni najem). Ob najemu kolesa uporabnik prejme v najem tudi kolesarsko čelado Bontrager.

Cena:

1 dan: 45€ /kolo; 2 dneva: 40 €/kolo/dan; 3 dni in več: 35€ /kolo/dan

***

Otroška kolesa

V najem ponujamo kvalitetna otroška kolesa: Trek Precaliber 24Trek Superfly 24Trek MT60Trek Roscoe 24, Trek Roscoe 20 in Specialized Riprock 20 kids. Za družine ponujamo posebne in cenovno ugodne pakete najema koles in dodatne kolesarske opreme (kolesarske torbe, otroški sedež, kolesarska prikolica). Ob najemu kolesa otroci prejmejo v najem tudi kolesarsko čelado Bontrager.

Cena:

1 dan: 18€/kolo; 2 dneva – 15€/kolo/dan; 3 dni in več – 10€/kolo/dan

***

Kolesarske torbe in čelade

V najem ponujamo kvalitetne kolesarske potovalne torbe Vaude, Ortlieb in Bontrager. V najem nudimo tudi celoten sistem “bikepacking” potovalnih torb Ortlieb (torba za sedež, torba za krmilo, torba za okvir kolesa, torba na okvirju kolesa, …). Izposojamo tudi kolesarske prtljažnike, nastavke za bidone in ostale pomembne nastavke na potovalnem kolesu. Izposojamo tudi različne Bontrager kolesarske čelade (kolesarske cestne, mtb, otroške, …).

Cena:
Cena najema po dogovoru oz. glede na količinski in terminski najem kolesarske opreme.

Pokličite: 040 50 88 53

***

Kontakt

***

Za najem koles in kolesarske opreme nas prosim kontaktirajte:

E-mail: info@outbase.eu

Telefon: +386 (0)4 20 14 875

GSM: +386 (0)40 50 88 53

***