Doživetje najlepših sotesk v Sloveniji

Kanjoning ali soteskanje je edinstvena oblika gibanja skozi ozke in precej globoke soteske, polne naravnih tolmunov. Je tudi drsenje po naravnih toboganih in izkušnja gibanja skozi pokončne stene. Gre za varno aktivnost v odmaknjenem naravnem okolju in doživetje, ki je primerno za vsakogar. Najboljši občutki pri kanjoningu so takrat, ko je zunaj vroč poleten dan, v soteski pa je ravno pravšnja količina vode. Ta dinamična aktivnost v naravi, zaradi “adrenalinskih” vložkov, marsikdaj pospeši pretok krvi in navdihuje zavoljo nenavadnih in skritih naravnih lepot. 

Slovenija je raj za varno raziskovanje kanjonov. Soteskanje sodi med najpopularnejše poletne vodne aktivnosti. Tudi zaradi raznolike narave v kanjonih, ki so polni večjih ali manjših slapov ter globokih tolmunov polnih čiste vode. Vsak, ki nosi v sebi vsaj delček raziskovalca, ljubitelja narave in je navdušen avanturist, bo v soteskanju našel prav posebno vrsto užitka. Če vas pot zanese v bližino doline reke Soče ali v Bohinj, potem je soteskanje zagotovo ena izmed stvari, ki jih enostavno morate izkusiti.

Izvajamo kanjoning v čudovitem kanjonu FRATARICA, ki sodi med najlepše v Sloveniji. V Fratarici vas bodo pričakali številni tolmuni in spust po vrvi preko 55 metrov visokega slapu Parabola. V bližini Bovca ekskluzivno izvajamo soteskanje ali rečni trekking v reki UČJA, ki sodi med edinstven in razgiban pritok Soče. V Bohinju pa lahko doživite soteskanje v kanjonu JEREKA ali nekoliko bolj divji GRMEČICI. Za vašo pestro avanturo ponujamo tri izredna kanjoning doživetja, najlepše kar premore naša narava. Pustite se prepričati, stopite iz cone udobja in doživeli boste nekaj povsem novega.

#

Lokacija in datum

Kanjoninge izvajamo vsak dan OD MAJA DO OKTOBRA. Ponujamo doživetja v treh različnih soteskah; kanjonig v Bohinju; kanjoning v soteski Fratarica pri Logu v Mangartu in soteskanje – vodni trekking v reki Učji pri Bovcu.

#

Potrebna oprema

Udeležencem svetujemo, da pridejo na aktivnost v športni opremi za naravno okolje. Na aktivnosti je potrebno imeti brisačo in kopalke. Priporočljiva je tudi aktivno spodnje perilo (zgornji del). Vso ostalo opremo zagotavljamo: neopren, neoprenske nogavice, čevlje, plezalna čelada, plezalni pas. Vodniki na turi poskrbijo, da vsak udeleženec prejme ustrezno opremo.

#

Cena: od 55,00€

Cena za kanjoning v BOHINJU – 55,00€. Cena za kanjoning v FRATARICi – 85,00€. Cena za kanjoning – rečni trekking v reki Učji – 65,00€.

Možnost, da vnovčite turistične bone za izbrano aktivnost.

Cena vključuje: organizacijo in vodenje kanjoninga, celoten set opreme (čelada, plezalni pas, neopren, neoprenske nogavice in čevlje), fotografije s strani vodnika, plačilo ddv.

Zakaj soteskanje z nami?

  • Strokovno vodenje kanjoninga, organizacija ture in varnost na turi.
  • Strokovno vodena kanjoning avantura s strani licenciranih vodnikov (vsi vodniki imajo licence in opravljen izpit za reševalca iz divje vode).
  • Zagotavljamo največ doživetja na avanturi.
  • Uporabljamo le kvalitetno in varno kanjoning opremo.
  • Zagotavljamo prijaznost in strokovnost vodnikov, dobro družbo, gostoljubje, največ za ceno …
  • 21 let izkušenj pri izvajanju outdoor aktivnosti. 

Kdo smo?

Smo podjetje z 21 let izkušnjami delovanja v “outdoor” turizmu in organizaciji razližnih športnih dogodkov ter prireditev. Smo skupina strokovno usposobljenih inštruktorjev, vodnikov in snovalcev outdoor dogodkov ter usposabljanj. Smo aktivni raziskovalci kanjonov po Slovenji. Smo eni prvih pri nas, ki smo pričeli izvajat kanjoning aktivnost za stranke (1999). Naše izkušnje temeljijo na bogatih aktivnostih v naravnem okolju, pri kaljenju na kanjoning turah, raziskovanju narave in ustreznem odnosu do naravnega okolja. 

Turistični boni

Pri nas lahko izkoristite turistične bone za izbrano aktivnost. Vabljeni, od 30.06. 2021 dalje in izkoristite darilo, ki vam ga je podarila država za nepozabno doživetje.

Dodatne informacije

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi na elektronsko pošto info@outbase.eu ali po telefonu 040 50 88 53 in 04 201 48 75
Pridruži se na kanjoning avanturi!

Prostor za besedilo