Steklenka Lifefactory

Verjetno bo kar držalo, da je steklo najboljši in najbolj zdrav material za pitje tekočine. Steklenko Lifefactory uporabljamo že celo desetletje in smo zadovoljni ter s stem naredimo tudi dobro do okolja.

Že precej nazaj smo se odpovedali plastenkam, a nas je motil neprijeten okus po kovini, ki spremlja pitje iz kovinskih flaškonov. Rešitev smo našli  v steklenki Lifefactory, ki nas je takoj navdušila z veliko odprtino, z dejstvom, da je brez kakršnih koli kemikalij, da je naravna in zdrava. Ovojka je narejena iz medicinskega silikona in nudi odličen oprijem ter ščiti steklenko pred poškodbami.

V podjetju Lifefactory so, tako kot smo tudi mi, prepričani, da je dolgoročna prihodnost nas vseh odvisna od našega sedanjega odnosa do okolja. Z uporabo stekla in naravnega silikona vplivamo pozitivno na okolje. Pakiranje je pri steklenki minimalistično in tako gre v uporabo zares najmanj materiala. Svetujemo uporabo steklenke Lifefactory, ker verjamemo, da boste zadovoljni.

#

Naravni Materiali

Steklo je že stoletja zanesljiv material. Je eden najbolj zelenih materialov na planetu in je 100% recikljiv. Prav tako velja enako za silikon, ki ovija steklenko Lifefactory.

#

Zdravo Pitje

Ni vam treba skrbeti, da vsebuje BPA, svinec ali druge kemikalije, ki lahko pronicajo v tekočino. Uporabljen material je brez BPA, ftalatov, PVC, polikarbonatov.

#

Uporabnost

Stekleneke so nepogrešljive tako na poti, v službi, v telovadnici, šoli, na igrišču kot tudi na potovanju in celo doma. So netoksične in brez okusa, okoljsko odgovorne, trpežne in lepega videza.

Lastnosti Lifefactory Steklenke

Steklenko Lifefactory sta ustvarila specialistka za otroke in industrijski oblikovalec v Kaliforniji. Danes navdihuje številne za zdravo življenje in pomagajo pri urejanju vsakdanjega življenja.
  • Brez Bisfenol A (BPA), ftalatov, PVC, polikarbonata, svinca in kar je podobnih kemičnih nadlog.
  • Silikonska ovojka ne vsebuje plastike in je 100% nestrupena – medicinski silikon.
  • Vse materiale je večkrat preverila in odobrila FDA (US Food and Drug Administration).
  • Steklo ne izloča nikakršnih kemikalij in ne vpliva na okus pijače; ne dodaja okusa kot plastika ali kovina.
  • Steklo in silikonska ovojka se enostavno čistita ter ju v pomivalni stroj vstavimo skupaj.
  • Velika odprtina steklenke omogoča enostavno dodajanje ledu, rezin citrusov, čajnih vrečk ter seveda enostavno čiščenje.
  • Zaradi velikih lukenj v silikonski ovojki ves čas vidimo in kontroliramo vsebino stekleničke (količina, čistost).
  • Silikonska ovojka zagotavlja odličen oprijem in dobro ščiti pred poškodbami.
  • Kakovost materialov močno presega industrijske standarde.
  • Ustreza: EN 71, EN 14350 in CPSIA (HR 4040)EN 71, EN 14350 in CPSIA (HR 4040)

Lifefactory Steklenke

Naredite največ za vaše zdravje in izberite svojo steklenko.