1998

Smo družina sodelavcev in prijateljev, ki se dnevno posvečamo aktivnostim v naravi. Naš vsakdan je posvečen razumevanju, raziskovanju in ohranjanju naravnega okolja.

Ko sprejmeš spoznanje, da smo ljudje iskriva, radovedna in aktivna bitja je v življenju vse lažje. Slednje nas je “zadelo” precej nazaj, – “Back in 1988!”, ko smo začeli raziskovat okolje in doživljati naravo. Nato smo celo desetletje potrebovali, da smo našli pogum in leta 1998 pričeli s delovanjem v outdoor industriji.

Osebne izkušnje smo pričeli deliti z ostalimi in uresničevati naše poslanstvo o bogastvu narave in doživetju vsega, kar nam je ponujeno. Navdih smo vseskozi iskali “Tam zunaj.” Včasih smo hodili po robu, da bi spoznali več, in roko na srce, velikokrat smo tako tudi nasrkali. Vmes smo si ustvarili družine in spoznali, da so otroci naša največja sreča. Zavedamo se, da je življenje največ, zato ga poskušamo živeti v tistem najboljšem: “Življenje je vse, zajemite ga z globoko žlico!”

#

Izbrani izdelki

Za vas izbiramo le najboljše izdelke za različne aktivnosti v naravi. Vsak izdelek v ponudbi poznamo odlično in ga tudi samo redno uporabljamo pri  vsakodnevnih Outdoor doživetjih, kampiranju, na potovanjih ter športnih podvigih.

#

100% zagotovilo

Zagotavljamo le kvalitetne izdelke priznanih znamk, ki so ustrezni in najboljša izbira za izbrano aktivnost. Dajemo našo besedo, da vsak uporabljamo in poznamo. Z našo obljubo stojimo trdno na tleh in vam zagotavljamo le najboljše.

#

Osebna obravnava

Za vas se trudimo po najboljših močeh in vam nudimo osebno podporo pri odločanju za nakup. Nismo velika trgovina, nas pa poganja velika strast do zadovoljstva in smo predvsem večni intuzijasti. Za vas naredimo skoraj vse!

Outbase

Outbase lifestyle trgovina ponuja odskok k doživetjem v naravi. Tukaj smo, da ustvarjamo prava doživetja. Našo strast do novih izkušenj delimo vse od leta 1998.

Ponujamo širok izbor skrbno izbranih izdelkov za prosti čas in aktivnosti v naravi. Vse izdelke, ki jih najdete v Outbase trgovini uprabljamo in koristimo tudi sami. Za vas izbiramo le najboljše in preizkušene izdelke za katere osebno zagotavljamo, da so ustrezni za namen, kateremu služijo. Naš življenski slog je preživljanje časa v naravi, ki je prvovrsten teren za spoznavanje z izdelki.

Vsaka naša aktivnost, pa naj gre za aktivno potovanje, taborenje, plezanje, kolesarjenje, yoga trenutke, turno smučanje ali gorništvo visoko v gorah, je pogojena z uporabo kvalitetnih, trajnih in uporabnih izdelkov.

Smo strastni ljubitelji narave in v to neskončno lepoto, odhajamo raziskovat ustrezno pripravljeni ter opremljeni. Uporabljamo najnovejše izdelke v različnih situacijah na raznovrstnih terenih. Včasih hodimo po robu, da začutimo pravo vrednost izdelka. Nismo klasična trgovina, ampak izdelke priznanih znamk odlično poznamo, jih sami aktivno uporabljamo, ponudimo kupcem in pri nakupu osebno svetujemo. Veseli nas, da vam lahko ponudimo izbor kvalitetnih izdelkov za katerimi stojimo 100%.

Bistvo je življenje

Smo edinstveni v kombinaciji raziskovanja narave in delovanja v poslovnem svetu. Ponavadi več časa preživimo v naravi, kot pa v pisarnah, na sestankih, za excel tabelami … To nas polni in osrečuje.

Naše bistvo je preprosto: osrečiti in biti srečen. Sleherni dan se trudimo, da smo najboljši, tako v dejanjih, v odnosih do ljudi, kot v skrbi do narave. Radi se družimo, smo aktivni, skrbimo za nove izkušenje in se razvijamo. Gradimo spoznanja, znanja in slednje prenašamo naprej.

Smo ljudje, ki včasih hodimo po robu, da okusimo sladkost življenja. Sleherno izkušnjo seveda delimo z vami. Skrbimo za naravno okolje, ga koristimo in smo družbeno odgovorni. Skrbimo za pestrost izkušenj ter skrbimo za vse dobro okoli nas.

Podjetje Lajf

Kaj nas osrečuje, kaj nas polni, čemu smo predani …? Predvsem raziskovanju narave in doživljanju vsega okrog nas. Vse to pa ponujamo strankam, tako na trgu Evrope, Balkana, kot doma v Sloveniji.

Podjetje Lajf d.o.o. posluje na trgu od leta 1998. Strankam ponujamo različne rešitve, ki jih povezujemo: doživetje, raziskovanje, aktivnosti v naravi, znanje, razvoj in odgovornost. V podjetju namenjamo veliko skrb razvoju, produktom, izvajanju projektov in družbeni odgovornosti.

Smo eden večjih ponudnikov aktivnosti v naravnem okolju; smo organizator športnih dogodkov in prireditev; smo med večjimi organizatorji poslovnih dogodkov in imamo licence za DMC podjetje; razvijamo izdelke za uporabo v naravi in vodimo več spletnih trgovin.

Zaposleni v podjetju in pogodbeni partnerji smo veliki ljubitelji aktivnosti v naravi. Smo kolesarji, turni smučarji, plezalci, alpinisti, pohodniki, soteskarji, gorniki, popotniki, raziskovalci, kampisti, raziskovalci, užitkarji malih trenutkov … in smo strastni ljubitelji polnega življenja. Da je življenje lepo, a tudi resna stvar, nas nenehno navdušuje režiser Robert Benigni v filmu “Life is Beautiuful.”

Podjetje Lajf d.o.o. upravlja z znamkami: Outbase; LIFE Adventures; LIFE Events; LIFE Bike; Human Fish Gravel; Triglav Trail Run; Bled Bike Festival in More Adventure, More You!