Trek je zadovoljstvo

Pri našem vsakdanjem kolesarjenju, kot tudi poklicno uporabljamo Trek kolesa. Predvsem, ker potrebujemo kvaliteto, široko uporabnost, prilagodljivost in zaupanja vredno znamko.

Naša navezanost na Trek kolesa ima že precej dolgo brado in je bogata zadovoljstva. Minilo je desetletje in še precej več, ko smo kupil prvo Trek kolo in vse do danes smo zvesti uporabniki koles. Navdušuje nas kvaliteta; široka izbira koles, – da za vsako željo najdemo ustrezno kolo; – navdušuje nas oblika koles in navdušujejo nas odlične vozne lastnosti. Smo zadovoljni uporabniki, promotorji in prodajalci Trek koles.

Z veseljem povemo, da smo uprabili preko 200 Trek koles, različnih modelov, na raznovrstnih terenih in v različnih situacijah. Trek koles uporabljamo na zahtevnih gorsko kolesarskih turah, za izvedbo skupinskega kolesarjenja, za daljša kolesarska potovanja in številnih kolesarskih dogodkih. Preprosto, smo zadovoljni uporabniki Trek koles. Z največjo iskrenostjo in zanosom vam priporočamo Trek kolesa.

#

Trek Kvaliteta

Naše iskušnje z kolesi Trek so odlične. Kvaliteta nas vedno zadovolji. Navdušeni smo nad vsestransko uporabo in voznimi lastnostmi. Nakup Trek koles vključuje tudi doživljensko garancijo na ogrodje, kar potrjuje, da gre za vrhunska kolesa in zaupanja vredno znamko in dolgoročno strategijo.

#

Velika izbira koles

Trek kolesa najdemo povsem na vrhu v vseh segmentih kolesarjenja in uporabe. Široka ponudba koles zadovolji prav vsakega uporabnika, od tistih, ki potrebujejo le osnovno kolo v določenem segmentu, do vseh tistih kolesarjev, ki zaprisegajo na kolesa za najzahtevnejše pogoje.

#

Ker, Trek poznamo

Smo strastni uporabniki Trek kolesa, zato kolesa odlično poznamo. Kupcu ponujamo modele, ki jih tudi samo uporabljamo in tako nudimo najboljšo osebno asistenco in predhodnji test kolesa. Za vaš nakup kolesa Trek smo dobro pripravljeni in nudimo celostno osebno podporo.

Trek fitnes - potovalna kolesa

Na kolesarskih potovanjih uporabljamo Trek DS in FX kolesa. Predvsem zato, ker so izredno trpežna, skoraj neuničljiva, ker so praktična, široko uporabna, za skoraj vsako podlago, za vsako misijo  …

Na daljših kolesarskih poteh, kjer smo ponavadi opremljeni s potovalnimi torbami in nam je pomembne misel: “potujem počasi, doživljam več,” uporabljamo Trek DS in Trek FX kolesa. To so izredno trpežna kolesa, namenjena za kolesarjenje na različnih podlagah, na daljših, tudi večdnevnih kolesarskih turah. Trek Dual Sport (DS) kolesa so namenjena za udobno kolesarjenje, kjer hitrost ni na prvem mestu, je pa pomembno udobje, preprosto vzdrževanje, stabilnost in velika uporabna vrednost kolesa.

Kolesa ponavadi opremimo s potovalnimi dodatki. Dodamo prtljažnik Bontrager, kamor pritrdimo kolesarske torbe (max. 20kg), torbe namestimo tudina krmilo kolesa, dodame nstavke za bidon, … Model Trek DS namreč omogoča pritrditev številnih kolesarskih dodatkov, kar potrjuje, da je kolo primerno za popotovanja, kot tudi za krajše fitnes kolesarske tuire. Kolesa DS in FX uporabljamo vrsto let in iskreno zapišemo, da so to ena najboljših koles v segmentu lahkih potovalnih in hitrih urbanih “fitnes” koles.

Trek Powerfly kolesa

Nekoč smo rekli, le kaj nam bo elektrika, saj smo kolesarji. Danes verjamemo, da so električna kolesa velik del kolesarske sedanjosti in še večji del prihodnosti.

Z uporabo električnih gorskih kolesa smo pričeli sorazmerno pozno. Tri sezone nazaj smo končno popustili in sprejeli e-gorsko kolo, kot dejstvo. Kmalu smo spoznali smo, da električna kolesa pomenijo več dobrega, kot slabega. Sprva smo jih pričeli uporabljati, da smo dosegli homogeno skupino kolesarjev. Danes jih uporabljamo v vseh segmentih kolesarstva. Še posebej so dobrodošla na razgibanem terenu, kot je pri nas v Sloveniji.

Spoznali smo se z uporabo Trek Powerfly 4 in Trek Powerfly 5 sprednje vzmetnih gorskih koles. Powerfly kolesa so preprosto odlična, v svojem razredu, zagotovo med najboljšimi. Navdušuje kvaliteta, dobre vozne lastnosti, dobra oprema na kolesu in odlična Bosch baterija. Trek Powerfly kolesa lahko uporabljate za krajše in bolj “divje” kolesarske ture, kot tudi za daljše, celodnevne mtb ture. Baterija dobro pripomore k temu, da je kolesarjenje lažje in daljše. Trek Powerfly kolesa iskreno priporočamo.

Trek Gravel kolesa

Gravel kolesarjenje dojemamo, kot svobodo gibanja. Trek gravel kolesa Checkpoint so ena najboljših izbir v segmentu adventure kolesarjenja. Ker so preprosto odlična!

Trek Checkpoint kolesa so ustvarjena za razgiban teren, kjer ne zmanjka makadama, gozdnih poti, tudi širokih enoslednic. Ustvarjena za svobodno raziskovanje. Kolesa preprosto “grizejo” v makadamu, nikoli ne odnehajo, želijo še več. Smo veliki ljubitelji gravel ali takoimenovanega adventure kolesarjenja in pri tem smo zahtevni ter iščemo le najboljše rešitve. Kot uporabniki smo na terenu spoznali vse modele Checkpoint in z veseljem povemo, da prav vsak ljubitelj gravel kolesarjenja lahko najde za vsa svoja pričakovanja odlično “mašino.”

Trek Checkpoint kolesa omogočajo hitro, razgibano in kontrolirano gravel avanturo. Modeli so dobro uravnoteženi, imajo vrhunske komponente in so všečne oblike. Vsak model Checkpoint omogoča tudi številne dodatke (prtljažnik, “bikepacking” torbe, gps napravo …). Tako kolo postane bikepacking gravel potovalna mašina. Trek Checkpoint kolo je predvsem tisto, s katerim lahko svobodno drviš naokrog, kjer ni meje doživljanja in kjer se znajdeš na vsaki podlagi. Gravel kolesarjenje ni trend, gravel je prihodnost in Trek Checkpoint ponuja prav to.

Trek Gorska kolesa

Gorsko kolesarjenje je osnova za vsako turo v narvanem okolju. Je odkrivanje odmaknjenega sveta, včasih tudi na glavo, a še najraje po uglajenih enoslednicah, nekje daleč od urbanega sveta.

Gorsko kolesarjenje je za nas osnova, saj smo kot gorski kolesarji tudi pričeli. Tam nekje leta 1994 smo nabavili prvi “mountain bike” in se pognali na raziskovanje in odkrivanje terenov. Tako smo do danes dodobra okusili čar gorskega kolesarjenja. Danes se poganjamo po trejlih in uživamo visoko v gorah, ali pa nekje tik nad Jadranskim morjem.

Na enostavnih gorsko kolesarskih turah in organiziranih turah uporabljamo spresnje vzmetena kolesa Trek Marlin in X-Caliber. Na zahtevnejših in hitrejših enoslednicah, kjer so pomembne dodatne sposobnosti polnega vzmetenja pa uporabljamo Trek Remedy kolesa. Preiskusili smo tudi ostala Trek Gorska kolesa. Trdimo lahko, da Trek ponuja zares kvaliteto, odlične vozne lastnosti, doživljensko garancijo na okvir kolesa, enostavno vzdrževanje, širok nabor koles, … Bo dovolj?! Nas je prepričalo za Trek gorska kolesa že precej nazaj.